Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudtok spórolni a...

Hogyan tudtok spórolni a vásárláson?

Figyelt kérdés

Bevallom, úgy 3 hónappal ezelőttig nem nagyon spóroltunk az élelmiszeren, háztartási vegyiárun. Ami kellett, azt megvettem, nem kellett figyelnem az árát (persze nincsenek hű de nagy igényeink, nem bélszínen élünk).

De a mostani drágulás miatt ezt már nem lehet megengednem, az akciósat keresem, sokszor a korai lejáratú erősen leértékeltet is megveszem, de még így is iszonyú sok amit a boltban ott hagyok. Két főre kb. 30ezer/hét, és abban még a nagyobb dolgok, mint pl mosószer, vagy spájzolás húsból a fagyóba még nincs is benne. :/

Aki nagyon benne van ebben a spórolás témában, megosztana pár praktikát?

2022. máj. 20. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én mondjuk külföldön élek, itt a következő heti bonus ajánlat már látható pénteken a weboldalon. A kiszallitasra elofizetesem van, az összeg magában foglalja a heti korlátlan mennyiségű kiszallitast és egy heti fix időpontot, ami nalam mindig a kedd. A menüt hétfőtől hétfőig tervezem, szombaton vagy vasárnap, mikor jön ki jobban időben. Van egy fix heti keretem, azon belül tervezek. Van, amikor sokkal olcsóbban jön ki a heti menuterv, olyankor rendelek mellé eltarthato akciós élelmiszert vagy egyeb termékeket. Pl most a mosogatógép tabletta lesz akciós, 2+3 gratis, ezt nyilván megrendeltem, 44 eurót fogok fizetni az 5 dobozert, ami amúgy 110 lenne. A menut amúgy kb mindig az akciós termékekkel tervezem, max akkor nem, ha vendégeket várunk, vagy valakinek valami kívánsága van. 8-9 éve csinálom így, nagyon sokat lehet vele spórolni. Kb nulla az impulzus vásárlás, mert boltba csak akkor megyek, ha valami spéci helyzet adódik.
2022. máj. 21. 06:30
 12/20 anonim ***** válasza:
44%

Rengeteg ilyen kérdést megvalaszoltunk itt már. Használd a keresőt.

Pl: élelmiszerárak

2022. máj. 21. 07:23
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Kedves Kérdező!

Nem szeretnélek meg bántani, de miért teszel fel olyan kérdést amit az utóbbi hónapokban, már minimum 4x meg kérdezett valaki?

Most hirtelen ezt a kettőt találtam. Csak utána kell nézni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerbolt..

2022. máj. 21. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Kedves #13, én nem a kérdező vagyok, de honnan veszed, hogy hónapok óta olvassa ezt a kategóriát és böngészi a kérdéseket? Azért van ez az oldal hogy kérdezzünk, nyilván rengeteg más kérdés is fel lett már téve egynél jóval többször más topikokban is. Az új fórumlátogatóknak, válaszolóknak, mint amilyen pl én is vagyok, kimondottan hasznos.
2022. máj. 21. 22:22
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Az oldal neve nem egyedi kérdések, hanem gyakori kérdések.

Én sem láttam még ilyen kérdést mert nem itt élem az életem, így örültem hogy leírhatom az én praktikáimat, és elolvashatom mások tippjeit.

2022. máj. 21. 22:26
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

14. Eleve feldobja a hasonló kerdeseket mikor kiírszc

egy újat..

2022. máj. 21. 22:36
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Én más tippel járulok ide

Én a mosogato moso és egyéb szerekből 5l-es rendelek és után töltök pl mosogatószer

5L jar coccolino domestos szappan

Ezekkel jól lehet spórolni ean kód alapján meg még nem találkosztam 3. Országbeli felütöttel ekkora kiszerelésben

2022. máj. 22. 01:04
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Nekem nem dobott fel hasonló kérdéseket, és ha jövök is ide nagy ritkán, akkor a "Kutya" témakörben vagyok jelen.

2022. máj. 22. 05:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kertes házban laksz? Ha igen, érdemes veteményest csinálni, idén már kicsit lecsúsztál róla, bár még kapni palántákat, azok mehetnek, max. kicsit később kezdenek érni.

De amúgy nagyon megéri, picit melós, viszont nem annyira, mint sokan előadják, és azért lehet rajta spórolni. Már felszedtem és a fogyóban raktam jó sok spenótot, a jég-és fodrossalátát frissen szedjük, lassan beérik az eper és a borsó, pirosodik a cseresznye, virágzik a paradicsom, paprika, uborka, cukkini.... na, ezeket nem is veszem egész nyáron boltban. Nemhogy nyáron, ősszel sem, meg van, ami elfér a fagyasztóban, kamrában.

Ja, és ez csak pár dolog, vannak hagymák, édesburgonya, fűszerek, cékla, satöbbi... Nem ipari mennyiségek, de azért ilyen zöldségárak mellett öröm, hogy legalább ezt nem kell boltban vennim

2022. máj. 22. 06:35
 20/20 A kérdező kommentje:

19 Igen, kertesben. Bár a kertem inkább díszkertként funkcionál, igazából tudnék még egy kis veteményesnek helyet szorítani. A napokban az már felmerült bennem, hogy fokhagymát, és epret mindenképpen fogok ültetni a jövőben, talán még zöldborsót is. Egy a baj, nincs nálunk fúrt kút, az eső pedig errefelé igen ritkán esik (egy hónapja nem volt semmi most sem).

Gyümölcsfám csak egy jó nagy cseresznye van, tavaly ősszel ültettem egy kicsi fekete eperfát, de annak még nem mostanában lesz termése. Barackkal szívesen megpróbálkoznék, habár sok kerttel foglalkozó fb csoportban látom, hogy rengeteg a macera vele.

2022. máj. 22. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!