A kérdező szavazást indított:
Csokoládé
Eper
Vanília
Karamella
Sós karamella
Straciatella
Málna
Puncs
Kávé
Egyéb (írd meg hozzászólásban, hogy mi!)
31 szavazat
1/11 anonim válasza:
Már nem eszek fagyit, de régen az epret az erdei gyümit és a straciatellát imádtam. A kávét azt csak italként szeretem
16/lány
2/11 anonim válasza:
Puncs mindenek előtt, és a sós mogyorós vagy sós pisztácia. ez utóbbi kettő nem mindig és mindenhol kapható, de ezeket nagyon szeretem :)
5/11 anonim válasza:
Hát, kbszott drága lett a fagylalt, ráadásul alig van olyan hely, ahol jót adnak és nem valami cukrozott jégkását némi aromával.
Amúgy nincs kedvenc, hangulatfüggő. És főképp az a lényeg, hogy milyen.
De már rég ettem fagyit, legutóbb is mikor gondoltam rá, ránéztem a kiírt árra, meg mellette a kisboltban fele-harmada annyi volt akciósan a sör, mint ott egy gombóc és inkább úgy frissítettem magamat...
7/11 anonim válasza:
Velencei Álom, Sós Karamell, Őrség Zöld Aranya, Csokis Keksz, Snickers, Kókusz, Raffaello, Energiaital, Hupikék Törpikék, Rágógumi, Gumicukor, Levendula, Citromos-Levendula, Camembert sajt.
8/11 anonim válasza:
pisztácia - sajnos elfogyott. vagy nem is volt.
a "Chocolate chip cookie dough ice cream". ben&jerry gyárt ilyet, az aldiban van nyáron negyedáron ugyanez, grandessa cookie dough american, zöld, lámás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!