Hogy hízzak nyárig 10 kilót ?(lány)
19 évesen 44kilo vagyok
Nincs e.ü bajom és a családban sem vékony senki
Szedek vitamint de semmi nem használ
Mindenen segítséget elfogadok
Este lefekvés előtt egyél jó kis szaftos pörköltet, vagy tésztaféléket, esetleg kukoricát majonézzel. Napközben is legyen mindíg valami majszolgatni való. Sörrel is rá lehet segíteni.
Lényeg, hogy lak jól lefekvés előtt és addig egyél míg "degeszre" nem etted magad. Azzal se törődj, ha a jóllakottságtól nem tudsz aludni egy darabig. A mozgást azért ne hagyd ki, mozogni kell sokat, mert akkor nem csak a szírszövetek épülnek.
Mindenki mást óva intek ettől a módszertől (mozgás kivételével)! Egészségtelen, de hízni lehet tőle.
Én 26 éves koromig bármit meg ehetem 50kg maradtam ,utána születtek a gyerekeim és utána oda lett 50 kg súlyom vissza többé nem tudtam menni 50 kgra sokáig 56 kg voltam 2 gyerek mellett később aztán 60 kg lettem most 20 ével később ha vigyázok mit eszem és mennyit sokat mozgok akkor 60-63 kg körül mozgok.
Most inkább örülj hogy ilyen karcsú vagy .
Szia. 26 éves vagyok, van már egy kislányom és 42 kilóra fogytam vissza ismét szülés után. Semmitől nem híztam, aztán ősszel elkezdtem szedni a véres cseppet. Édesanyám mindig mondta h attól hízni fogok, de nem hittem el. Igaz, januártól kezdtem tényleg hízni, és meg csak 5 kilonal tartok, 47 vagyok most. Semmit nem valtoztattam, ugyan annyit eszek, mégis hizok. Nekem is 10 kiló a cél, remélem őszre összejön.
Szerintem próbáld ki!
Sok sikert!
Béres cseppet... Bocsi el írta a telefon.
Előző voltam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!