Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc ételed amit ha...

Mi a kedvenc ételed amit ha csak egy ételt ehetnél egész életedben az lenne az?

Figyelt kérdés

2022. máj. 6. 08:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Húsleves vagy gyrostál.

Volt régen egy ilyen sorozat amúgy Furcsa evők - Freaky eaters címmel, ahol olyan embereket mutattak be akik tényleg csak 1-2 féle dolgot ettek egész életükben és erről próbálták őket leszoktatni több kevesebb -inkább kevesebb - sikerrel. Érdekes volt.

2022. máj. 7. 21:31
 32/36 anonim ***** válasza:
76%

Húsleves. Rengeteg, és rengetegféle zöldséggel, sok hússal és sok tésztával. A sok tészta azért, hogy valamennyire azért jól is lakjak vele :)

Volt gyk-s találkozó?? Én is itt vagyok bő 10 éve, első években igen-igen aktív is voltam, de erről nem is hallottam.

2022. máj. 7. 21:56
 33/36 anonim ***** válasza:
68%
Ez a Gyk-s tali nekem is kimaradt. A debrecenisrác is haláli volt, bár a legjobb a húsos-csontos sztori akkor is. 🤣 Azóta nincsenek ilyen klasszikusok, csak Laura-Martin végtelenítve meg az uncsi trollok...
2022. máj. 7. 22:53
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a változatosságot, szint visz a Hétköznapokb, ha nem mindig ugyanazt kell ennem. Sok étel van, amit nagyon szeretek, de ha mindennap kéne ennem, rá sem bírnék nézni. De ha egyet kéne mondanom, akkor rántott csirkemell lenne valami öntetes salátával, sült krumplival.
2022. máj. 8. 00:06
 35/36 anonim válasza:
90%

Sült csirke kukoricás rizzsel

Vagy

Összenyomós szenvics

2022. máj. 8. 15:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Rántott hús
2022. máj. 9. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!