Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mik a kedvenc salátaféléitek?

Mik a kedvenc salátaféléitek?

Figyelt kérdés

#saláta #salátaféle
2022. márc. 14. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármi amit friss alapanyagokból összedobálok. A dresszingekkel lehet még változatosabbá tenni.
2022. márc. 14. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Madársaláta a kedvencem
2022. márc. 14. 12:02
 3/7 anonim válasza:
100%
Görög saláta az örök favorit, de szoktam csinálni, ecetes lilahagymás paradicsomsalátát, reszelt cékla reszelt almával összekeverve, Cézár saláta kenyér kocka nélkül, sima ecetes lilahagyma saláta.
2022. márc. 14. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A friss zöldsaláták. Zöld levelek: római , jégsaláta, rukkola, madársaláta, bébispenót, fodros saláta.

Általában kettőt szeretek keverni és mehet bele még bármi. Én a sajtokat, koktélparadicsomot szeretem nagyon.

2022. márc. 14. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
2022. márc. 14. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Görög saláta, Coleslaw, Csirkés Cézár saláta, Ecetes krumpli saláta, Majonézes krumpli saláta, Majonézes kukorica saláta, Tojássaláta, Paradicsom saláta, Káposzta saláta, Uborka saláta, Tejfölös uborka saláta, Répa saláta, Majonézes répa saláta, Rukkola saláta, Madársaláta, Bébispenót saláta, Cékla saláta, Alma saláta.
2022. márc. 17. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Csicsókasaláta
2022. márc. 24. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!