Miért ilyen drága a 675g Merci csoki?
Figyelt kérdés
Mivel a kisebb 250g és az ugye 1200-1500 forint között van, és ez viszont 675 gramm és 5000 FT. Mitől ilyen sok? Ha úgy nézzük, akkor kicsiből tudunk venni durván 4 et ami 1kg-t kitesz , és sokkal több csoki van mint 675 grammal. Ma láttam a boltba és azóta ezen agyalok hogy mitől ennyi az ára. semmi extra nincs benne csak ilyen sok... Emigy db számra pedig 1. Kg nyit tudnank venni :D2022. máj. 1. 01:21
1/10 anonim válasza:
Pont azért, amiért az ilyen kérdést a GYIK kategóriába írod ki: csak.
2/10 anonim válasza:
Kérdező: Miért ilyen drága 1 kiló kenyér?
3/10 anonim válasza:
Általában olcsóbb szokott lenni a nagyobb kiszerelés egységára, de nem mindig. Mert csak. Oda kell figyelni mi van kiírva
De szerintem 250 grammosat sem nagyon kapni 1200-1500 forintért, drágább az.
4/10 anonim válasza:
Összességében hasonló áron van szerintem. Én a kicsit 1700 Ft körül láttam, a nagyot pedig tényleg ilyen 5000 Ft körül. Ha vissza számolod akkor megkapod, hogy alig pár tized a különbség a gramm ár között. Szóval nem jelentős. De egyébként szerintem a nagy az lehet, hogy limitált és ajándékba nem adsz 3 kicsit, hanem inkább 1 nagyot. Legalábbis szerintem.
5/10 anonim válasza:
Köszi, most már én is ezen törhetem a fejem napokig🤔
6/10 anonim válasza:
Mivel nem 1 fajta merci csoki van, lehet a 250 grammosból egy olcsóbb fajtát, a 675 grammosból egy drágábbat néztél. A finest selection olcsóbb, mint az étcsoki válogatás.
7/10 A kérdező kommentje:
3. Lehet kapni a kisebbet, és 1200 ért van nálunk most ahol az 5k-s is ezért kérdeztem!
2022. máj. 1. 11:43
8/10 A kérdező kommentje:
4. Nincs hasonló áron. Mivel 5000 forintról beszélünk ami 675 gramm. Tehát itt jön a matek. 250 grammos az 1200 ft. Számoljuk ki 4 csokit vehetünk ami kereken 1000 gramm és még marad 400 forintunk. És bármilyen ízben vehetünk. Szóval nem értem:D
2022. máj. 1. 11:46
9/10 anonim válasza:
Nem egyenesen arányos az árkepzes..
Vegyel három kicsit, ha neked úgy gazdaságosabb..
Barmelyik arucikknel talalsz ilyesmit.. pl hogy a 150 ml tejfölből olcsóbb 3 db, mint egy db 450 ml-es..
10/10 anonim válasza:
Erdemes a lejaratkozelieket venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!