Milyen hatása lehet, ha valaki egy héten át minden nap megeszik egy 300 grammos Milkát?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ezen kívül az étkezés rendben van, kalóriatöbblet sem áll fenn, így a hízás nem opció.
Univerzális, illetve külön-külön női és férfi hatások is érdekelnek.
2022. ápr. 27. 17:43
1/6 anonim válasza:
Ha mozog mellette és eszik normálisan minden mást akkor semmi baja nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Nehezen tud rendben lenni az étkezés, mert 300 gramm csoki úgy 1600 kalória. Ez fedezi is egy kisebb termetű, nem túl aktív nő energiaszükségletét. Egy 80-90 kilós férfi sportolónál már más a helyzet. Akárhogy is, egy hét nem oszt, nem szoroz egészség szempontjából. Max. megutálja egy időre a csokit, vagy épp ellenkezőleg, kisebb függőség alakul ki.
3/6 anonim válasza:
Szerintem volt amikor többet is megettem egy nap, úgy sem fog jól esni ha már sok.
4/6 anonim válasza:
A csokoládé veszélyes, mert lassítja az anyagcsere-folyamatokat, így túlzott fogyasztása esetén a túlsúly egyik meghatározó tényezője lehet.
5/6 anonim válasza:
Egy hét miatt nem sok, viszont valószínűleg a 3. napon már undorodna tőle eléggé.
6/6 anonim válasza:
Nem tudok olyan intenzív sportot elképzelni, ami mellett ez elfogadható lenne, ellenben egyenes út a túlsúly, és a diabétesz felé. Én pszichológushoz küldeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!