Mit csinaljak ha nemtudok semmi megenni?
Amiota beteg voltam azota elojott az az ugynevezett “iztorzulas” alig tudok valamit megenni mert minden etelnek furcsa/peneszes-allot,romlott ize van
Csak a tesztat,salatat, gyumolcslevest,csipos, pizzat, talan a popcorn, eros chipset, gyumolcsot, abonett kenyeret, rizst,stb… tudom megenni, colanak is van ilyen jellegzetes furcsa ize
Mar 4 honapja csak ezeket eszem
A hagymas eteleket,a kenyeret, turot, joghurtot,olajos/rantott dolgokat amik panirba vannak beleforgatva, levest, es semmilyen hust nemtudok megenni az osszes husnak ugyanolyan ize es mellek ize van ezek az etelek kilove a szagatol is undorodom mar mindenre csipost rakok de viszont mar unom a tesztat, szerintem covidos voltam tunetek nelkul, orvoshoz is elmentunk, ez majd magatol elmulik allitolag es kb meg fel evik fog ez az egesz tartani
Es az lenne a kerdesem ha mar valakinek volt ilyen akkor irja le hogy miket evett, es mennyi ideig tartott, vagy meg mindig tart-e?
13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!