Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ha nemtudok...

Mit csinaljak ha nemtudok semmi megenni?

Figyelt kérdés

Amiota beteg voltam azota elojott az az ugynevezett “iztorzulas” alig tudok valamit megenni mert minden etelnek furcsa/peneszes-allot,romlott ize van

Csak a tesztat,salatat, gyumolcslevest,csipos, pizzat, talan a popcorn, eros chipset, gyumolcsot, abonett kenyeret, rizst,stb… tudom megenni, colanak is van ilyen jellegzetes furcsa ize

Mar 4 honapja csak ezeket eszem

A hagymas eteleket,a kenyeret, turot, joghurtot,olajos/rantott dolgokat amik panirba vannak beleforgatva, levest, es semmilyen hust nemtudok megenni az osszes husnak ugyanolyan ize es mellek ize van ezek az etelek kilove a szagatol is undorodom mar mindenre csipost rakok de viszont mar unom a tesztat, szerintem covidos voltam tunetek nelkul, orvoshoz is elmentunk, ez majd magatol elmulik allitolag es kb meg fel evik fog ez az egesz tartani

Es az lenne a kerdesem ha mar valakinek volt ilyen akkor irja le hogy miket evett, es mennyi ideig tartott, vagy meg mindig tart-e?

13

2022. ápr. 23. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
A csípős ízt kellene erőltetned, amelyik kajákon elmegy.
2022. ápr. 23. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Én első körben megnézném, hogy van e esetleg közös összetevő az olyanokban, ami nem ízlik. Akár az ízfokozó is lehet bűnös.
2022. ápr. 23. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Ja, most látom, hogy a csípőset már unod.
2022. ápr. 23. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Nekem volt, nem volt sajnos egészseges. Magamra erőszakoltam a többi ételt. Tehát pl a paprikának visszanyelt hányás íze volt, elkezdtem enni szendvics mellé, mindig egy kicist (minden más olyan etel volt amit szerettem). Es megszoktam par het alatt. Es mindent egyesevel igy vezettem be
2022. ápr. 23. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:
4: probaltam mar eroltetni egyszer sikerult is de azt ki is hanytam
2022. ápr. 24. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!