Olaj nélküli fritőz?
Beszeretnék ruházni egy olaj nélküli fritőzre de fogalmam sincs megéri-e. Tapasztalatokra véleményekre lennék kíváncsi hogy kinek hogyan vállt be?
Illetve ha nem nagy kérés recepteket is szívesen fogadnék hogy ki mit süt benne
HA szereted a sütöben sült ételeket, amiket egyébként bö olajban szokás sütni és csak kevesen vagytok, akkor esetleg megéri, mert gyorsabban meleg, mint a sütö. Ha többen vagytok, akkor fölösleges, a sütöben ugyanolyan lesz.
A legtöbb esetben elöször nagy a lelkesedés, mert egy új akármi, aztán felfedezik, hogy a sütö jobban használható, az eredmeny, hogy egy újabb kacat van, amit nem tudsz hová tenni, kidobni meg sajnálod, ezért csak porfogó lesz belöle.
Ha a bö olajos ételeket szereted, akkor nem hiszem, hogy ízleni fog, ami ebben készül.
Nincs ismerösöd, akinek van? Ott meg tudnád kóstolni, milyen benne az étel.
Nekem jobban ízlik sok étel a fritőzben, de én alapból nem szeretem, ha úszik az olajban, kicsit rosszul leszek tőle, kell mellé a savanyúság.
Meg hát egészségesebb.
Végülis nem egy akkora befektetés, mármint 20-30 ezer szerintem. Összehasonlításképp valaki a körmösnél vagy a fodrásznál havonta költ ennyit. Ha nem ízlik benne minden kaja, akkor is megéri.
De én nem vagyok ügynök, nyílván mindegy, hogy veszel-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!