Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy készűl a törökméz? Vagy...

Hogy készűl a törökméz? Vagy ugyanúgy méhek készítik? Akkor meg milyen növénynek a porából készítik? Hogy ennyire szilárd marad?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 14:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

És neked miért fáj, hogy a hatoska mit csinál? Egyáltalán, mi közöd hozzá?

Már azon kívül, hogy látszólag neked sincs sok életed, hiszen folyamatosan itt veszekszel vele (amit az előbb még neki róttál fel).

És még te nevezel bárkit gyerekesnek? Ez olyan "bagoly mondja" szituáció...

2022. ápr. 12. 14:39
 12/20 A kérdező kommentje:

#10 ameddig csak olyan típusú és konkrétan nem jelentem ki hogy "keresd már meg nekem a választ" addig az nem szabályszegés, mert a kérdésem nem kérésként van megfogalmazva, mert nem azt írtam hogy "keressétek meg nekem a választ", ha kérésként lenne megfogalmazva akkor nem engette volna az oldal hogy kiírjam, és ahogy látod ez KÉRDÉS vagyis nincs miért itt okoskodnod.

#11 azért "fáj" hogy a "hatoska" mit csinál mert az én kérdésem alatt okoskodik, hozzád hasonlóan, és az a közöm hozzá hogy még mindig az én kérdésem alatt okoskodik, és de, tudtommal van életem, ds az természetesen nem rátok vonatkozik, és ne veszekedésnek nézd amit megfogalmaztam legutóbb hanem egy ténynek, mert az is, és ez nem bagoly mondja "szituáció" mert ti igenis eléggé gyerekesek vagytok hogy azon veszekettek egy kérdés alatt hogy miért írtam ide a kérdésem sok más emberhez hasonlóan.

2022. ápr. 12. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Látod, már megint itt vergődsz. Nincs jobb dolgod? ;)
2022. ápr. 12. 19:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Nincs, már megcsináltam a dolgaim, de te egész nap itt vergődsz gyakorikérdések.hu-n, neked egész nap nincs jobb dolgod?
2022. ápr. 12. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Nincs. Zavar? Fáj?
2022. ápr. 12. 20:05
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem, csak visszakérdeztem, zavar? :D
2022. ápr. 12. 20:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. ápr. 12. 20:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor csá kölyök. :D
2022. ápr. 12. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Hová mész?
2022. ápr. 13. 03:16
 20/20 A kérdező kommentje:
De ostoba vagy szegénykém :D, nem azért köszöntem mert megyek valahova, azért mert befejezted a mondatod (a "nem" végén ott a pont) vagyis reméltem hogy nem égeted tovább itt magad, de végülis mit is várok attól aki még hajnali 3 óra 16 perckoris a gyakorikérdések.hu-n vergődik :D.
2022. ápr. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!