Ki miért és ki miért nem szereti a kávét?
Figyelt kérdés
Illetve, hogyan és milyen kávét szerettek?2022. ápr. 6. 17:24
A kérdező szavazást indított:
Szeretem a kávét
Nem szeretem a kávét
Nem ittam még kávét
31 szavazat
1/8 anonim válasza:
Mindig fáj tőle a hasam, de amúgy szeretném
2/8 anonim válasza:
Nekem túl keserű, pörkölődött íze van. Az édesebb, sok tejjel felhígított kávékat meg tudom inni, de különösebben nem vagyok oda azokért sem.
3/8 anonim válasza:
Számomra undorító keserű, égett íze van. Annak is amire más azt mondja hogy finom, szóval nem az a gond hogy valami legalja kávét iszok. A tejet gyűlölöm, úgyhogy azzal higítva csak még taszítóbb lesz. :D
Pedig amúgy szeretem a kesernyés dolgokat.
Ami furcsa, hogy az illatát viszont nagyon szeretem.
4/8 anonim válasza:
Itthon csak instant capuccinot szoktam inni, mert annak szeretem az ízét, kávéfőzöm nincs is. Munkahelyen viszont megiszom a főzött kévét, mert azt adja a gép és legalább arra a kétszer öt percre leülhetek.
5/8 anonim válasza:
Nem ízlik és kész.
Néha megiszom, de nem vagyok ráfüggve se, főleg hogy többsége kimarad, én rosszul vagyok a koffeint, nem felpörget.
6/8 anonim válasza:
A szagát sem bírom, émelygek tőle ha töményen érzem, nem tetszik egyáltalán. Egyszer belekóstoltam, nem volt jó. Inkább teázom.
7/8 anonim válasza:
Szeretem, finom az illata, jó forró, de sajna kardiológus letiltott róla pár éve, így kapucsinot iszok helyette.
8/8 Isti22 válasza:
Nem szerettem, amíg meg nem jelentek az újhullámos kávézók, hiszen kevés ember szereti a keserű, ízetlen dolgokat, nem is értem, hogyan tudott elterjedni a kávézás.
Szerencsére az elmúlt 10-15 év kávéforradalma megmutatta, hogy a kávé lehet finom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!