Melyik a kedvenc műzlid?
Figyelt kérdés
Zacskós és szelet.2010. szept. 14. 23:27
1/20 anonim válasza:
Zacskós: cini minies, szelet: meggyes cerbona. De elég ritkán eszem őket.
2/20 anonim válasza:
Egyik sem. Meghagyom a magokat a madaraknak.
3/20 anonim válasza:
Nekem a Cerbona. Barmilyen fajta, minden nap mas:)
4/20 anonim válasza:
Jordans Country Crisp! csakis a csokis!
6/20 anonim válasza:
Dr. Oetker Vitalis Knusper .... állati finom!
7/20 anonim válasza:
Cini minis még van?? Múltkor kerestem, de nem találtam! Viszont a Sparban lehet kapni tök ugyanolyat csak olcsóbban, de nem emlékszem, hogy mi a neve. Amúgy nekem is a Cerbona a zacsisokból, a mézesek és a gyümölcsösök nagyon finomak.
Szeletből is ezek a kedvencek, illetve a Corny BIG is ment elég sokáig, csak ma már nagyon drága. De a Lidl-ben is lehet kapni fincsi műzliszeletet különböző ízekben, asszem 6 vagy 8 db van egy csomagban, az is jó.
8/20 anonim válasza:
Zabpehely *-*
Jaj meg van ilyen fitella műzli....egy etetre való.És abból a banános *-*
Kár hogy nem lehet nagyba kapni :(
Szeletből a cukormentes mogyis csokis,meg a sima meggyes,meg a 'fit'.:D
9/20 anonim válasza:
cerbona mézes müzli.szeletben pedig szintén,csak csokis.
10/20 anonim válasza:
Nem eszek ilyen agyoncukrozott sz..rokat, mikor diétáztam. Ha nem diétázok akkor meg főleg nem eszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!