Melyik a kedvenc műzlid?
Figyelt kérdés
Zacskós és szelet.2010. szept. 14. 23:27
11/20 anonim válasza:
cini-minis :D múltkor láttam epreset is de nem volt kedvem kipróbálni, na majd egyszer. :o
12/20 anonim válasza:
A cini-minis, meg a nesquik azok tényleg agyon vannak cukrozva, de a cerbona meg a vitalis ha nem is egészséges, de nem árt.
Szóval: Zacskós Vitalis diós mogyorós, szeletben meg majdnem az összes cerbona.
13/20 anonim válasza:
cini minis és az epres+ az almás cerbona :) de igazából a chocapicot is nagyon szeretem, és tényleg néha az "utánzatok" is nagyon finomak! szeletből a kedvenc a kókuszos cerbona :)
14/20 anonim válasza:
csokis cerbona mind zacskós mind szelet terén!:)
15/20 anonim válasza:
Ezeket a magokat meghagyom a csajoknak...,én jófajta sült császárt tömök magamba friss kenyérrel!!:)
16/20 anonim válasza:
az a nugát krémmel töltött, szerletből meg a csokis
17/20 A kérdező kommentje:
Nekem a cerbona 200g mézes a kedvenc. Bírom ahogy a méztől kis gombócok keletkeznek:) Meg most találtam rá a coop narancsos szeletére, ami nagyon ízlik és 20ft-al olcsóbb is mint a cerbona.
2010. szept. 15. 20:02
18/20 anonim válasza:
Zacskós:Nem tudom már a nevüket, csak a Cini-Minis-nek, de ezeket is a Nestle gyártja. Szóval amiket szeretek: Amin az a nyúl van, amin a kutya, meg amin a farkas [a farkasos a best]
Szelet: Cini-Minis, Bonžita
19/20 anonim válasza:
Senki nem írta ezt az új Nestlé gabonapelyhet, a Lion-t, pedig szerintem ez az egyik legfinomabb újdonság. Karamellás, isteni! :)
20/20 anonim válasza:
Corny cseresznyes
cerbonxa malnas etcsokis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!