? Szegények leleményessége - csak tapasztaltak!
Ezt az ételt kellene ehetővé tenni, mert igencsak semmilyen-borzasztó az íze:
víz, liszt, só - azaz gyúrt tészta Magában. Főzés, sütés nem opció.
Ez magánügyed, én sem szoktam ilyen helyzetbe kerülni, de nem mindenki egyforma.
Másrészt az az érzésem, hogy a kérdezönek nem az a gondja hogy kifogyott a pénze, hanem csak szórakozik a kérdésével. Ha ugyanis nincs pénze, attól még fözni tudhatna.
Kérdező! Ha már leleményesség... Vasalód sincsen?
Felmelegíted, ráteszel egy sütőpapírt, és ezekből a hozzávalókból vékony kis lepényeket tudsz sütni.
Azt nem mondom, hogy finom lesz.... de nem nyers.
2-es, 3-as, 4-es, 7-es, 9-es! Igen mély tudásaitokban és élet-látásaitokban (ezt a szót nem biztos, hogy értitek, de nem is kell) gyönyörködöm! Ezért segítségeteket kérem, hogy még több tudást szerezzek Tőletek! Ezt a kérdést is én tettem fel, és szeretném, ha igen kiemelkedő elméteitek megfejtené nekem ezt a kérdést / jelenség magyarázatát. Na de mielőtt belinkelném, 1 dolgot kérek tőletek (még mindig 2-es, 3-as, 4-es, 9-es hozzászólókhoz szólok), legyetek szívesek ott jelezni, hogy ennél a kérdésnél hányadik válaszolók voltatok, hogy mély ismereteiteket be tudjam azonosítani, összefüggésbe tudjam hozni, s mind inkább gyönyörködni rajtuk! A link: https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
Tehát igen megköszönném, ha az ottani hozzászólásaitokban feltűntetnétek, hogy ITT hányadik hozzászólók voltatok! Remélem ez az 1 csekély kérés nem fog problémát okozni. A trehány embereket ugyanis gyűlölöm! Azért ezt az 1-et tegyétek meg!
És valóban álmélkodok élet-látásaitokban, hiszen ezért kérem a jelenség megfejtésének megpróbálását! Akkor is szóljatok hozzá, És írjátok oda, hogy hányadik hozzászólók voltatok itt, ha nem tudjátok megfejteni és gondolataitok sincsen! Köszönöm nektek!
13-as! Vasalóm nincs, de gyertyával tudnék hőt termelni. A gondolatot köszönöm! A gyertya gondolata tőled jött.
15-ös! Köszönöm a gondolatot, de nekem ez nem lehetőség. Az okot nem közlöm, mert valószínűleg nem értenétek. A megértésnek van tudománya és az oka olyan, amit az emberek egész életükben meg se tapasztalnak. Ezért tartom valószínűtlennek, hogy értenétek.
16-os! Nincs tűzgyújtásra lehetőségem. Ezenkívül csak a vaslap+tükörre válaszolok még: Köszönöm. Nem süt ide a Nap, de későbbre félre teszem a gondolatot, hátha egyszer alkalmazni tudom és alkalmaznom kell.
17-es! Szabadtér... Ugyanazt válaszolom neked is, mint a 15-ösnek.
5-ös, 8-as! (Igaz ugyan, hogy utoljára hagytalak titeket (vagy téged), aminek oka, hogy nem akartam a 2-es, 3-as, 4-es, 7-es, 9-esek után közvetlenül reagálni.) Jó volt értelmet olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!