Állandó futárnak borravaló?
Figyelt kérdés
Heti 4 nap hoz a futàr nekem ebédet egy menüzős helyről.
Ugy szoktam,hogy a hét utolsó napján adok neki 500ft borravalót,a többi 3 napon nem adok.
Ez így elegendő szerintetek?
2022. márc. 28. 11:01
12/14 anonim válasza:
Én is heti egyszer szoktam adni, a hét utolsó napján, ha viszont nincs nálam készpénz, vagy apró, akkor a következő héten csapom hozzá az előző heti borravalót is. (Én is heti 500-1000-et szoktam adni egyébként, attól függ, hány napra rendelek tőlük.)
13/14 anonim válasza:
Én kp-ban fizetek, a hét első napján. Általában 3 vagy 4 napra rendelek és 4-500 ft jattot szoktam adni.
14/14 anonim válasza:
Senkinek sehol nem adok borravalót. Nem elég a fizetése? Mondjon fel. Nehogy már a vadkapitalista multi tulajdonosa velem fizettesse ki a munkását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!