Érti valaki, hogy ez mit akar jelenteni az Oreo-s dobozon?
2022. márc. 20. 10:43
11/38 anonim válasza:
10 Általában igen, viszont a 4. folyamatot hiányolom. Mégpedig azt amikor az oreo krém nélküli felét áztatja be.
12/38 anonim válasza:
Komolyan van, aki az oreot tejbe dugdossa?
40 éve ez a kifli kapcsán a fogatlan öregasszonyok kiváltsága volt.
13/38 anonim válasza:
12. Meg azé aki szereti a tejbe/tejeskávéba aprított kiflit.
14/38 anonim válasza:
Én se értem... Sok dolgot lehet belemagyarázni, de egyik se életképes igazából...
Kicsit ahhoz hasonlít a sztori, mint amikor Felméri mondta, hogy vett egy párnát, és volt rajta használati utasítás. :D
Hogy tedd rá a fejed, vagy mi?! XD
Szóval igazából tökmindegy mi van ott, a lényeg kb. annyi, hogy ne kúpként használd, hanem szájon át. :D
15/38 anonim válasza:
Komolyan mondom, jobban izgulok, mint egy thriller nézése közben. :) Az egyértelmű, hogy vmi nagyon elcseszett ábra. Már neten is utánanéztem (angol nyelvű oldalakon), de semmi.
16/38 anonim válasza:
A legjobb kérdés a héten. Vagy inkább evör :D
17/38 anonim válasza:
És mennyi ideig dolgozhattak egyetemet végzett emberek a marketing osztályon, amíg kisütötték ezt az ábrát, ami végül ennyire egyértelműre sikeredett? Gratulálok!
18/38 anonim válasza:
13 tejbe aprított pékárut max az állatoknak adtak (megjegyzem helytelenül).
Egy jó kávét meg tejezni eleve büntetőjogi kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!