Hell vagy Redbull erősebb?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 17:05
1/13 anonim válasza:
Inkább ne igyál ilyeneket. Én is beszoptam az energiaitalok miatt.
3/13 anonim válasza:
Elcammogsz a boltba, leveszel egyet-egyet a polcról, és elolvasod a tápérték táblázatot. Amelyikben több a cukor, az az erősebb... Mert a tevhittel ellentétben nem a koffein pörget benne, hanem a sok-sok cukor
4/13 anonim válasza:
Mindkettőben 32mg koffein van 100 ml-ben. Energiaitaloknál ez a standard. Hellből van egy pár fajta amiből van Strong verzió, azok 40mg/100ml.
5/13 A kérdező kommentje:
Hetente egyet iszok,igyekszem még ennél is kevesebbet.Köszi utolsó :)
2022. márc. 19. 19:47
6/13 anonim válasza:
2-es mert én is ittam fiatalkoromban sőt kávéztam is mellé. Most pedig szabálytalanul ver a szívem, néha rendesen érzem hogy "rezeg" olyankor levegőt se kapok. Most a sok tini lepontozott de majd megtudjátok. Én is ilyen voltam, hiába mondták hogy ne igyam, csakazért is ittam. Meg lett az eredménye.
8/13 anonim válasza:
6os, köszi 2es voltam, basszus 😅
9/13 anonim válasza:
6, azért érdemled a lepontozást, mert ilyen debil, de legalább sziklaszilárd következtetéseket vonsz le a semmiből, hogy 1. arrhythmiád van (volt egyhetes EKG-d, hogy ezt biztosra tudd?) és 2. hogy ezt biztosan az energiaital okozta, nem a tízezer más genetikai vagy környezeti hatás, amin életed során átestél.
Magyarország a világelsők között van a szívbetegségek miatti halálozásokban, versenyezve a többi régiós szomszédunkkal. A két pofára zabált mócsingpörköltek, dohányzás és mozgásszegény életmód általánosságban sokkal inkább magyarázzák ezeket, mint a démonnak kikiáltott koffeines üccsik.
10/13 anonim válasza:
Volt egyhetes EKG-m, volt 24 órás EKG-m. Ezek nem debil következtetések, orvos mondta alapos kivizsgálás után. Mielőtt belekötsz a másikba gondolkozhatnál vagy ha az nem megy legalább kérdezhetnél. Minden vizsgálat el lett végezve ami csak létezik. Rendszeresen sportolok, nem dohányzok. Nem tudom nàlatok mi az a mócsingpörkölt, de olyat sem eszek az fix. Egészségesen étkezem. Genetikai oka sem lehet, az is ki lett zàrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!