Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pattanások zero üdítőktől?

Pattanások zero üdítőktől?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy most hülyeséget kérdezek-e (ezért is vagyok itt), de tudja valaki, hogy a zero üdítők (például zero cola, zero tea) okozhatnak-e pattanásokat? Mostanában egyre többet iszom (például 2naponta 1litert) zero üdítőket, és elkezdtem kipattogni. Lehetséges hogy ez okozza? Tudom, hogy nem túl egészségesek, és ismét vissza fogok állni a sima vízre, de érdekelne, hogy lehet-e a pattanásaim okozója. Válaszokat előre is köszönöm

#pattanás #Zero üdítők
2022. márc. 16. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Igen, simán.
2022. márc. 16. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!! Akkor el is felejtem őket
2022. márc. 16. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, ha a sok èdesìtő kicist összekuszàlja a hormonjaidat. Biztos hogy ez az egyetlen vàltozàs az ètkezésedben?

A párnahuzatod is gyakran mosod?

2022. márc. 16. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, semmi más nem változott. A párnahuzatot is rendszeresen mosom, cserélem, de köszönöm hogy szólsz.😊 Lehet kicsit stresszesebb is voltam az elmúlt időszakban és az is közre játszik.
2022. márc. 16. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez allergia volt a steviara.
2022. márc. 16. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!