Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sushi vagy hasonló étterem?

Sushi vagy hasonló étterem?

Figyelt kérdés
Balatonfüzfő és Zala között van olyan sushi étterem, vagy valamilyen japán ételeket felszolgáló étterem ami honlap nyitva lesz? Füreden és Veszprémben is zárva van, csak ezeket találtam térképen.

2022. márc. 6. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

A sushi helyzet még Budapesten sem megoldott, én 3 év távol-keleti léttel a hátam mögött inkább azt mondom, csinálj magadnak otthon, mert egyszerű, és minőségben és árban is jobban jársz. Arra figyelj csak, hogy parazitamentes lazacot vegyél.

Az éttermek körül Budapesten a wasabi már elfogadható szinten van, de döntsd el, hogy 15k-ért fejenként neked megéri-e. A sushi a kedvenc ételem, de nekem nem annyira.

Más éttermek hiába nevezik úgy, nem sushit-t árulnak sajnos.

2022. márc. 7. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
#1, ember, ugye trollkodsz? Az ótvar gagyi Wasabi, mint a budapesti sushiéttermek csúcsa? :DD Maximum ha kizárólag 7/11-ekből étkeztél, vagy ha a Távol-Kelet alatt mondjuk Petropavloszk-Kamcsatszkijt vagy valamelyik istenhátamögötti Fülöp-szigeteki putri 40 éves bevásárlóközpontját érted...
2022. márc. 7. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten a sushi helyzet abszolúte megoldott.

A Trófea sushijai mellett a wasabi volt talán a legrosszabb sushi amit itt ettem, a társéttermük (yamato) viszont már elég korrektül csinálja.

A két legjobb sushi élményem pedig a Kicsi Japán és Nobu volt.

Mindkettő elég drága, főleg a Nobu.

Kérdező, mivel nagyon nehéz sushi készítéshez alkalmas halat szerezni és elég nagy macera az egész, szerintem vagy gyere fel Pestre emiatt, vagy várd ki amíg kinyit az a két étterem.

2022. márc. 9. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ☺️ a végén Füreden voltunk, nagyon jó volt
2022. márc. 9. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen a füredi nagyon jó! :)
2022. márc. 15. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!