Hová tűnt a makaróni tészta?
Figyelt kérdés
Van spagetti, rövid cső stb... de ezt nem találom évek óta😕2022. márc. 6. 11:40
1/15 anonim válasza:
A Barilla markanak is van. Nagyobb aruhazakban keresd.
3/15 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkoztam egyik nap, hogy évek óta nem látok makaróni tésztát.
Ezek szerint például Auchanban van? Mert én csak Sparba meg Lidlibe járok, ott nincs.
4/15 anonim válasza:
Én Spar-ba járok, és ott mindig van.
5/15 anonim válasza:
Miénk egy kicsi spar, itt nincs például. De az Auchanban vagy a Tescobsn meg fogom nézni akkor. Én is azt hittem hogy megszunt már.
6/15 anonim válasza:
Spar, tesco, auchan webáruházai alapján kapható.
7/15 grafno válasza:
Pont a héten láttam barilla makaróni tesztat
8/15 anonim válasza:
Leszoktak a makaróni elnevezésről, mert az eleve hibás. Az olaszoknál a maccheroni nálunk rövicsőként ismert, az angolszász világban meg ugyanaz egy kanyarral, a szarvacskára hasonlít.
A "magyar makaróni" tisztes neve bucatini és a Barillánál meg a kisebb olasz márkáknál mindig is volt. Olyan helyen kell nézni, ahol nagy a választék, szerintem én is főleg Intersparban és Auchanban vettem. Azt elképzelhetőnek tartom, hogy Lidl méretű helyeken nem tartanak.
10/15 anonim válasza:
Ne vicceljetek persze hogy van. Viszont a múltkor úgy jártam azt hiszem privátos márkával kétszer is, hogy az összes makaróni hosszában félbe volt törve! Valami gyártási hiba lehetett nyilván nem szavidő. Csak a témához talán hozzátartozik, hogy lehet van valami gyártástechnológiai oka is ennek, hogy bizonyos helyekről eltűnt pár választ szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!