Vannak magyarok között olyan étkezési szokások, ami által egy embert megbélyegezhetnek?
Pl. muszlimoknál nem érdemes reklámozni, hogy szeretjük a csípőset, mert a másodperc tört része alatt elkönyvelnek alkesznak.
A csípős ételek nagyon nagy tabu a legtöbb iszlám országban.
Ilyen hasonló dolgokra gondolok.
Nincs.
(Mondjuk a példádnál nem értem a csípős kaja és az alkeszség közötti párhuzamot. De mindegy is, szerencsére nem vagyok muszlim.)
valamit nagyon félreértettél, kérdező....
Eleve van csípős kaja náluk is..
Nem szoktál dönert enni?????? Rögtön megkérdik, hogy kérsz-e rá csípős chilit...
Én sem értettem, de elmagyarázták.
Aki kőkemény alkesz, az már nem érzi annyira a lágy ízeket, ezért neki mindenből (extrém) csípős kell. Ha van kőkemény alkoholista rokonod, tudod miről beszélek.
Ez úgy hülyeség, ahogy van!
A férjem igencsak alkoholista, viszont a csípőset nem bírja. Talán pont a gallyra vágott mája-epéje-hasnyálmirigye miatt.
Én életemben összesen nem ittam meg fél liter bort és a lecsómat bogyiszlóiból szeretem.
4: nemhogy rokonom, de még ismerősöm sincs alkoholista.
De azt tudom, hogy a legtöbb muszlim ország konyhájában igencsak erősen bánnak a fűszerekkel.... Az itthoni csípős meg se kottyan ahhoz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!