Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A menyét által megfojtott...

Hegvari kérdése:

A menyét által megfojtott tyúkot meg lehet enni, ha mindjárt, kb.2-3 órán belül meg lesz pucolva és felbontva?

Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óra akkor is eltelhet ha tyúkvágás van és kb 20 db van "egyszerre" levágva.Inkább az a para hogy menyét terjeszthet betegségeket.Én nem enném .eg az 100%,te se tedd.
2017. máj. 24. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én nem merném az tuti. A menyét nyilván megharapta, nyálon (vagy véren) keresztül mindenféle ocsmány betegségeket juttathatott a tyúk szervezetébe.
2017. máj. 24. 23:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
A tyúkot legalább 2-3 órán keresztül főzöd. Akármilyen baci kerül esetleg a tyúkba, az nem bír ki 3 órás főzést. Mert hát gondolom, nem nyersen akarod elfogyasztani.
2017. máj. 26. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

# 3


3 órán keresztül? Ez tuti? és mivan ha kivágot a combját vagy mellét és 4-5 perc alatt kisütöd? Oda mernéd adni a családodnak?


Szerintem nem ér annyit az egész.

2017. máj. 26. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Vicces, hogy az első kettő úgy gondolja, hogy nyersen egyik meg a tyúkot. :D
2017. máj. 31. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi ez a 3-4 óra meg a 4-5 perc együtt? 4-5 perc az csirke. A 3-4 óra meg a tyúk. Előtte tisztázzuk milyen idős a jószág.
2017. jún. 1. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, egy hét alatt 4x írtam választ, és mindig elsinkófálta a szerver. Még egyszer leírom, de már csak rövidített formában.

A menyét nem tud megfojtani egy tyúkot. Méreténél fogva csak egér-, pocok-, vagy süldőpatkánypecsenyére pályázhat. Amiről te beszélsz, az görény, esetleg nyest.

A bacikról is pár szó. Egy dögben nem azért szaporodnak el a bacik, mert a ragadozó megharapta. Kétségtelen, hogy annak a szájában előfordulnak baktériumok, de AZOK nem tudnának a dög kihűlése előtt annyira elszaporodni, hogy kárt okozzanak a gyanútlan emberben. A bacik mindenhol jelen vannak, másodpercenként ezrével találkozunk velük. Arra való az immunrendszerünk, hogy kivédje a támadásukat, s amíg nincsenek túlsúlyban ez meg is történik. Egy dög remek táptalaja 1-2 fajtának, de ismétlem, ezek nem a ragadozó szájábl kerültek osda.

2017. jún. 2. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
A 4-5 perces sütés alatt is átforrósodik a hús belül 100 fok közelébe ahol elpusztul minden baktérium és vírus. Nem kell órákig főzni, a hőmérséklet sterilizál, nem az idő.
2017. júl. 9. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!