Tényleg káros a zabtej?
Figyelt kérdés
Laktózérzékeny vagyok, és gondoltam hogy a kávéhoz kipróbálom a növényi tejet, a kókusz és a mandula nem igazán ízlett, de a zabtej igen, viszont most azt olvastam róla hogy vannak káros hatásai. Akik rendszeresen fogyasztják tapasztaltatok valami rosszat?2022. febr. 19. 14:41
1/6 anonim válasza:
Nem káros. Ha az lenen, nem árulnák. Rengeteg fe van, próbálj olyat venni amiben minél kevesebb az összetevő. AmUgy meg víz van benne, zabpehely, esetleg vanilia. Egyik összetevő se ölt még senkit
2/6 anonim válasza:
Konkrétan mire gondolsz? Én nem tudok semmit hozzákötni, pedig zabpelyhet is fogyasztok.
3/6 anonim válasza:
Annyira biztos nem káros, mint a tehéné.
4/6 anonim válasza:
Nem az, legföljebb ha van benne valami adalékanyag (pl. karragén)
De ha linkelnél, elolvashatnánk, hogy miről is van szó
5/6 anonim válasza:
Nekem a zabtól inzulinrezisztenciás tüneteim vannak (behipózok tőle=ájulásig esik le hirtelen a cukrom, előtte remegek és masszívan szédülök). Azonnal elmúlnak ha másnap nem fogyasztom semmilyen formában.
6/6 anonim válasza:
Nálam brutál emésztési gondot okozott a zabtej, illetve bármilyen zabból készült növényi tejhelyettesítő, pl. tejszín. Csak kávéhoz használtam, de erős hasi görcsöket, puffadást és vizes hasmenést okzott. Mióta nem iszom a görcsök már nincsenek, de sajnos a hasmenéstől nem tudok szabadulni. A bélflórám látta kárát, idő lesz visszaépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!