Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Menza: mennyire higénikus az...

Menza: mennyire higénikus az elkészítése?

Figyelt kérdés
Érdekelne a menza ételek higénikussága.

2022. febr. 18. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Annyira biztos mint amennyire értelmes ez a kérdés...
2022. febr. 18. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Én már rengetegszer találtam a sulimenzai kajában hajszálat:(
2022. febr. 18. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
#2 Kopaszodsz?
2022. febr. 18. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Meglehetősen!

Mivel napi menzáról van szó, így kizárásos alapon is, minden friss.

Innentől meg nem nagyon lehet nagyot hibázni, bármilyen szempontból is közelítem meg a dolgot.

Vannak bizonyos alapvetések, amik önmaguk kizárják a kritikus pontokat.

Látom a keresőszavak közt a hasmenést, saccra 85-90% esélyt látok arra, hogy ebben a témában más területen kell keresgélned.

Azzal együtt, hogy még azt se állítom, hogy nem az az étrend okoz hasmenést. Igen, benne van, hogy az okoz. De nagyon nagyon kicsi az esély (gyakorlatilag elhanyagolható) hogy emögött a higiénia állna.

Otthon, nagy valószínűséggel a töredéke higiéniás limittel működik a háztartásotok! Ami nem jelenti azt, hogy ne lehetne összekapcsolni a 2 dolgot, mármint a menzát a hasmenéssel.

De ehhez rengeteg infóra lenne szükség, ezen felül helyismeret is kéne , ezek nélkül csak vaktában lehet tapogatózni.

Minden esetre az első ötletedet borítékolhatóan kukázni kell, nyilván garanciát vállalni ismeretlenül semmire nem lehet, de a tapasztalat azt mutatja, hogy pont ez a terület az, ahol a legkisebb a "támadási felület".

2022. febr. 18. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
elvileg higienikus ha van engedelyuk. a valosag meg ki tudja mi...
2022. febr. 18. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Amennyire egy átlag étterem, vagy még jobban, mert gyakrabban van ellenörzés.
2022. febr. 18. 16:16
 7/8 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem betartják a kötelező dolgokat. A NÉBIH elég komoly bírságokat ki szokott szabni.
2022. febr. 18. 17:18
 8/8 A kérdező kommentje:

1. Válasz kedvéért: direkt nem írtam ki, hogy normális válaszokat kérek, mert ez komoly kérdés azon alapulva, hogy az iskolámban patkányok vannak a raktárban ott, ahol az alapanyagok vannak. De akkor most ez kiírnám. Többieknek pedig köszi a választ.

Ui: a hasmenés hashtag csak poénból van ott és első helyre rakta az oldal. Nem kell komolyan venni mindent…

2022. febr. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!