Ha sok erős paprikát eszek akkor ahhoz hozzá lehet szokni? Úgy értem hogy sok paprika után már nem érzem annyira?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 17:54
1/7 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség..szerintem..
2/7 anonim válasza:
Hát apum biztos jobban bírja az erőspaprikát mint én...lehet benne valami,mert én meg jobban bírom mint a hugom :D
3/7 anonim válasza:
hülyeség,én néha eszek csípőset de akkor,multkor volt h a paprikás krumplit szüleim akik imádják a csípőset nem tudták megenni én meg tettem még bele egy kis erőspaprikát mert nem volt erős(szerintem,ők meg könnyeztek tőle)
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha egyfajta erôset eszel rendszeresen, akkor egy idô után nem fogod kétszer "élvezni". Nem olyan sokszor. Viszont ha eszel, mindig ugyanolyan erôsnek fog tûnni.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hozzászoksz-e, szerintem nem, viszont a nagyvécézést biztosan tortúrává változtatja... tapasztalat....:-S
6/7 anonim válasza:
Egyél amennyi jól esik,az erőss paprika egézséges.A szervezeted úgyis jelez hamár elege van belőle.ZS
7/7 indian17 válasza:
Biztosan nem fogod érezni a harmadik harapást,mert az első még hat. És 1 kis idő után +szokja a szervezeted.Különben is az erős paprikának gyógyító hatása van a szervezetre.Főkép ilyen +fázásos időszakban. De nézz utána a szakirodalomban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!