Miért szeretem jobban az elrontott kajákat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 05:36
11/17 anonim válasza:
Ezt csak te tudhatod.
Ízlések és pofonok!
Vannak olyanok, akik szó szerint megeszik a szarukat. Egészségükre, míg nem hívnak ebédre!
12/17 anonim válasza:
HA az ember főzőcskébe kezd, az első körök nem lesznek sosem olyan kinézetűek, mint a receptes könyvekben. Kicsit olyan ez mint a magyar narancs, kicsit sárgább, kicsit savanyúbb de a miénk.
Édesanyám és nagyanyám is csak ezért tudja, hogy kell finomra csinálni valamit, mert 40 éve csinálja legyen szó lecsóról, rakott krumpliról, tökfőzelékről vagy fasírtról, rántott húsról.
Amit elkészítek és nem ítélem meg "közétkeztetésre" azt megeszem magam, de ki biztos nem dobom, ha ehető anyagokból készült.
13/17 A kérdező kommentje:
Miért nincs elrontott ételek szakácskönyv?
2022. jan. 21. 15:35
14/17 anonim válasza:
Mindenkinek szabadon választható, HOGY akar elrontani egy ételt!
15/17 A kérdező kommentje:
Te hogy akarod?
Most minden tekintet rád szegeződik
2022. jan. 21. 18:39
16/17 anonim válasza:
A legtöbb híres étel úgy keletkezett, hogy a szakács elrontott valamit és úgy kellett tálalnia, és kiderült, hogy akinek tálalta, annak ízlett.
17/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz, de írjuk is!
2022. jan. 21. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!