Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tudnek enni ilyenkor?

Mit tudnek enni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Amikor sorozatozom vagy filmet nezek kenyszert erzek az evesre, ilyenkor fott kaja, csoki, chips, mogyoro, melegszendvics minden johet, es bevallom rohadtul meghiztam ettol az eletmodtol.. mit lehetne ilyenkor ragcsalni amitol nem hizok el? Mert tenyleg ha 40perces egy sorozat resz akkor 40percig majszolok valamit ( altalaban ilyen sokaig a mogyi tart ki) repara gondoltam, de ezenkivul van meg valami ?
2022. jan. 10. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pattogatott kukorica, abban kevesebb kalória van, mint a chipsben. Egyébként nálam is voltak ilyen filmezős-zabálós időszakok, azzal próbáltam "tompítani", hogy a chips mellé pl. retket rágcsáltam, a főtt ételekhez pedig salátát ettem.
2022. jan. 10. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom is arra esküszik, az állítólag - szerinte legalábbis - nem hízlal annyira. (Mondjuk ő egy faék egyszerű erdélyi asszony.)
2022. jan. 10. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ragcsalj sargarepat, szarzellert, uborkat ... ilyeneket (egy kis martogatos trutyival).
2022. jan. 10. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút átérzem a problémát :D

Házi saláta (összevágott paradicsom, paprika, kígyóuborka, hagyma (ha nem tervezel senkire rálehelni), répa...)

Az sem utolsó, hogyha megoldható, hogy éppen ebéd/vacsoraidőben nézed a filmet, és mellette eszed a rendes kaját

Müzli, zabpehely

Valamint nekem néha elég csak a kezeimet lefoglalni valamivel, pl egy tollat birizgálok (ki tudja hányat szedtem már szét így), hajcsatot...

2022. jan. 11. 01:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám.

Én most az uborkával fogok próbálkozni.

A gyümölcs eltelít azt tapasztaltam. Viszont az uborka meg elég könnyű kajának tűnik ahhoz, hogy huzamos ideig eszegetni lehessen.

Csak az a bajom mindig az ilyen nasipótlókkal, hogy jó, jó, de azért mégsem egy csoki vagy egy chips... :D

2022. jan. 12. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Na igen 😂😂 aah nem tudom hogy fogok igy lefogyni a kerdes ota se jott ossze a dolog, szerintem szerelmes vagyok az evesbe
2022. jan. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!