1/8 anonim válasza:
Konyhaszekrény keskeny, talán 10-12cm-es elemében. Ketté van osztva a magassága mentén, felül a kávé, alul a citromlé, kakaópor, cukor, édesítő stb.
2/8 anonim válasza:
Egy része a kávégép darálójában van, a többi pedig egy üveg taroloban a kávébáron.
3/8 anonim válasza:
Egy kiörül kávés dobozba szoktuk átönteni a zacskóból.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem,és ha a gépből kiürül és más fajtát rakok akkor mennyi idő múlva érződik az újnak az íze?
Illetve 1 kg-os is belefér az üvegbe?
2022. jan. 9. 11:47
6/8 anonim válasza:
"Értem,és ha a gépből kiürül és más fajtát rakok akkor mennyi idő múlva érződik az újnak az íze?"
Ezt most nem értem! Mitől éreznéd késleltetve az új csomag kávé ízét?
7/8 anonim válasza:
Nézd, van 100grammos üveg és van 1kilos is. Az enyembe belefer a teljes csomag kávé.
Az orlo tartalma kicsi, ha megvarom hogy teljesen kiuruljon, akkor azonnal az új kávebabot fogja örülni, amint bele teszem.
8/8 anonim válasza:
Konyhaszekrényben,van rajta visszazáró ragasztó csík,azzal zárom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!