Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kajálás vagy a jó alak?

Kajálás vagy a jó alak?

Figyelt kérdés

Annyi finomság létezik ma és minden nap olyan finomakat lehet enni, de természetesen sok kényeztetés mellett kevesen tudják megőrzni a vonalaikat. Ti melyik oldalon vagytok ? Akik esznek amikor és amennyit jólesik vagy akik odafigyelnek az étkezésre ?

Én pl.gyerekkorom óta imádok falatozni, még most sem sikerült "leszoknom" róla, ezért ha palacsintát kivánok azt eszek, ha pizzát azt, ha gyümölcsösrizset akkor azt. Husis vagyok,de nem kövér. 16/L

ti? :D

2010. szept. 8. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jó alak...de néha belefér valami finomság.Meg aztán lehet fogyisan is fincsit készíteni :D
2010. szept. 8. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindkettőből közepeset.
2010. szept. 8. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet főzni kalória szegényen is finomakat és akkor ötvözve van a kettő. :)
2010. szept. 12. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
en nagyon sokat eszek....de mellette kondizok is...ugyhogy jol is nezek ki es nem kell lemondanom a kajarol...... nem tudom hogy sok ember miert nem csinalja a kettot egyutt....
2010. szept. 20. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!