Annyi finomság létezik ma és minden nap olyan finomakat lehet enni, de természetesen sok kényeztetés mellett kevesen tudják megőrzni a vonalaikat. Ti melyik oldalon vagytok ? Akik esznek amikor és amennyit jólesik vagy akik odafigyelnek az étkezésre ?
Én pl.gyerekkorom óta imádok falatozni, még most sem sikerült "leszoknom" róla, ezért ha palacsintát kivánok azt eszek, ha pizzát azt, ha gyümölcsösrizset akkor azt. Husis vagyok,de nem kövér. 16/L
Én mindent megeszek amit elém tesznek vagy amit éppen megkívánok.
Fogyókúráznom kéne, mégsem teszem.
Akaratgyenge vagyok.
Ez van.
Osztan? :)
2010. szept. 8. 11:23
2/14 anonim válasza:
Inkább jó alak :) De néha azért megengedek magamnak pár jófalatot =)
2010. szept. 8. 11:25
3/14 Kriszti83 válasza:
Én is evés párti vagyok, ha muszáj, csak akkor fogyózom, de akkor sem drasztikusan.
2010. szept. 8. 11:26
4/14 anonim válasza:
Első vagyok!
NA akkor akaratgyenge társaim, ajánljatok nekem valami jó fogyókúrát!! :)
Amit be is tudok lehetőleg tartani. :)
2010. szept. 8. 11:30
5/14 A kérdező kommentje:
11:30- Miért akarsz fogyókúrázni ? Nem szereted élvezni a jólétet ?
2010. szept. 8. 11:32
6/14 anonim válasza:
Kajálás:DDD De szerencsére néha annyira megtelek, hogy napokig utána csak egy kis salátát kívánok:))) Bár szerencsés vagyok, mert nem vagyok elhízva, kb 2 kiló feleslegem lehet. Imádok enni:))))
2010. szept. 8. 11:43
7/14 anonim válasza:
Kedvencem a körömpölkölt, nem tudom, hogy csinálom, még csak nem is tornászom.
175 cm, és kb. 55 kg.
Úgy nézek ki, mint egy mostanság divatos topmodell.
Hát ez van.
:/
2010. szept. 8. 11:59
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell a kettőt szétválasztani. Én pl. fogyózom, de sok finom falatot is megeszem. Csak nem mindegy mikor, és rengeteget sportolok mellette. De tegnap is bevágtam délben egy szelet kenyérlángost. Jó, nem zabálok, de szinte mindent megeszek, amit megkívánok!
2010. szept. 8. 12:09
9/14 anonim válasza:
hál'istennek a kettő nálam nem zárja ki egymást!:) bármit bármikor ehetek..néha még éjjel is nekiállok enni.. és szinte már soványabb is vagyok mint kéne... persze ehhez hozzátartozik a heti 2X3óra intenzív mozgás is:)
2010. szept. 8. 12:14
10/14 anonim válasza:
Inkább hízok el egy kicsit és élem az életem és 2 évvel hamarabb meghalok de tudom hogy jó életem volt és ettem ittam és nem két évvel többet éltem és még akkor is fogyókúráztam!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!