Mit ettetek ma?
Reggeli
2 tk szelet kenyér, rantotta egy feherjebol es egy tojasbol, egy szelet light sajt, ketchup, es paprika
Tizorai
15 gramm tejcsoki
Ebed
pulykamelles gnocchi spsnottal es parmezannal (rendeltem)
Uzsonna
1 db belga csokis zabkeksz
2 evokanal bejgli toltelek
Vacsora par ora mulva
Melegszendvics
Tegnapi maradék öhön (Tiszavasvári tájétel)
A frissen kisült bejglik végei
Felkeltem délután fél 1-kor majd megettem 4 órakor öt darab töltött káposztát tejföllel.
5 órakor egy karamellás jégkrémet.
Reggelire egy tál natúr zabpehely, száz gramm füstölt sajttal
Tízórai egy csomag (száz gramm) puffasztott rizs
Ebédre két szelet sült csirkemell rizzsel
Délután 2 körül edzettem, utána egy szelet Snickers és egy adag BioTech Iso Whey Zero fehérjeturmix
Az előbb megettem egy csomag (244g) csokis Győri Édes zabfalatot
Este fogok enni fél üveg mogyoróvajat teljes kiőrlésű kenyérrel
Három hónapja edzek, tömegelek, nagyjából ennyit eszek minden nap, illetve ha úgy érzem kevés akkor délután beiktatok még egy fehérjedús étkezést. Nekem bevált ez az étrend, három hónap alatt 10kg-t híztam, a kitűzött cél +20kg volt, utána szálkásítás.
Tegnap díszítettük a fát, ma raktam rá a szaloncukrokat, abból lecsúszott egy néhány, végül rosszul is éreztem magam, éhgyomorra nem birom az édeset.
Reggelire (kb 1kor volt ma reggeli) jogurt, kenyér, sonka, paprika volt. Egy órája ittam egy vattacukros energia italt. Nemsokára jön a barátom a munkából, vacsira gombaszószos csirkecsíkokat és rizst főztem.
Reggelire kakaós csigát tejjel, kávé
Ebéd rendelt hamburger, sült krumpli
Vacsi vajas sonkás sajtos zsömle uborkával
Közben meg karácsonyi sütiket is kóstolgatunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!