Mit ettetek ma?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 20:24
2/21 anonim válasza:
Reggeli: Gombás omlett (2 db tojás, fél dl 1,5 %-os tej, 25 g csiperkegomba, olaj), 1 szelet barna kenyér
Tízórai: 1 körte
Ebéd: Harcsa Bakonyi-módra Burgonyakrokett (mirelit) tepsiben sütve
Uzsonna: 1 db müzliszelet
Vacsora: Görög saláta
3/21 anonim válasza:
Krumplifőzeléket fasirttal :D
5/21 anonim válasza:
Milánói, fánk, fasirt, karamellás csokiii, chips. Utóbbi kettő tudom nem számít kajának😂
6/21 anonim válasza:
Reggelire müzliszeletet, ebédre meg vacsorára gulyáslevest krumplis pogácsával.
8/21 anonim válasza:
Reggelire szendvicset (előre csomagolt bagett, sonka, sajt, zöldségek), ebédre sült krumplit csirkefalatkákkal, utána egy Kinder Bueno felét. Vacsira virsli, mustár, zsemle, utána egy alma és pár darab Tofiffee.
9/21 anonim válasza:
Két szendvicset, két palacsintát és egy fánkot. Igen, a mai napom nem volt a legegészségesebb, általában sok zöldséget és húst is szoktam enni, csak na, a mai napom ilyenre sikeredett. De még most fogok vacsorázni, szerintem most eszek egészségesebb kaját is. :)
10/21 anonim válasza:
Reggelire pörköltet, ebédre pörköltet, vacsorára vajas kenyeret (elfogyott a pörkölt..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!