Jókat ettetek tegnap? Van maradék amit oda tudnátok adni rászorulónak?
Ma reggel találtam a lábtörlőmön egy fél kalácsot, "Frohe Ostern" felirattal és aláírás nélkül. Szívem szerint azonnal kidobtam volna, lévén ma KEDD van, semmi köze a Húsvéthoz. Remdkívül dühítőnek és megalázónak találtam.
Egyébként mi tegnap a vasárnapi maradékot ettük.
Ps: nem szeretek enni. Sem főzni.
Értem,nekem tasakos leves volt és krumplis tészta és néztem a szentmisét a tv ben.
Ma talán hoz a szociális gondozó egy kis sonkát.
Sima nap volt tegnap, mármint ami az ételeket illeti.
Nem szokás a nagy lakoma. Pláne mostanában, nem is nagyon szeretek főzni.
Amúgy van kutyánk, 4 is, 1 macsek. Ha marad valami akkor azt ők kapják.
Nem igazán, mert nem főzzük túl magunkat, és nem vásároltam be az ünnepekre. Abból főztünk ami van. Legfeljebb pékáru és tészta szokott megmaradni, de van két nagy keverék kutyánk, és azt nekik szoktuk adni, összekeverem nekik konzervvel, maradékkal. Tegnap szárazbabból főztünk főzeléket, és volt mér korábbról egy kis darab sonkánk, kettőnkre épp elég volt.
Másképp segítek másokon, pl. bevásárolok a környékbeli időseknek ha megkérnek. Élelmiszert, gyógyszert.
Nem tudom kamu-e a kérdés, de ha nem, egyáltalán ne gondold, hogy az a legfontosabb, hogy sült bárány legyen az asztalon húsvétkor. Másnak sincs, örülünk, ha van mit enni. A krumplis tésztát amúgy imádom, egy nagyon jó étel.
Nálunk semmi tipik húsvéti menü nem volt, mert nem eszünk se tojást se húst, szóval főztünk azt, amit egy átlagos hétköznapon.
Nálunk a lakás mögötti parkban gyakran vannak hajléktalanok, Húsvéton kívül is szoktunk nekik levinni kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!