Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jókat ettetek tegnap? Van...

Jókat ettetek tegnap? Van maradék amit oda tudnátok adni rászorulónak?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 14. 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk nincs maradék, csak annyit főztem amennyit ketten megeszünk, 2 napig székelykáposzta volt ebédre, füstölt kicsi csülköt vettem és azt ettük vacsorára 3 napig pár szem tojással.
2020. ápr. 14. 11:02
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Ez is milyen kérdés már! Igen, jót ettünk, fokhagymás pirítóst reggelire és vacsorára, és nem, nincs maradék, még nekünk se.
2020. ápr. 14. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Privát üzenetekre nem válaszolok. Nem vagyok nyugtalan, miért lennék? Amiért nincs pénzem húsvéti nagy fogásokat készíteni?
2020. ápr. 14. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Amiota van egy kutyam aki akkora mint egy haz, nem igen marad semmi kesobb felhasznalhato.
2020. ápr. 14. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Jókat ettem. Kalácsot tojáskrémmel, meg zöldséges bulgurt. Van maradék,de azt ma ettem/eszem meg. Annyit főzök és annyit veszek, amit én megeszek.
2020. ápr. 14. 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

off: az egész ország rászoruló jóformán :D

amúgy nem tartunk húsvétot. nincs ünnepi menü, idén még locsolás se volt szerencsére. nincs mit oda adnia a legtöbb embernek, mert.. hát ez nem az a topik :P

2020. ápr. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!