Melyik sörözőt, kocsmát ajánlanátok az 56-osok tere közelében?
Figyelt kérdés
Szerdán este megyünk ki az ARC-kiállításra barátokkal és utána beülnénk valahova sörözni a közelben. Egy olcsó, de igényes helyet keresnénk.2010. szept. 6. 22:36
1/6 anonim válasza:
olcsó és igényes? Szerintem ez nem fér össze.
2/6 Vérgibbon válasza:
Budafokon a promontor borozót. Olcsó és igénytelen.
3/6 anonim válasza:
thököly dózsa sarkán van az sf, ahogy mész befelé a dózsa györgy útra a thököly felől, a jobb oldalon lesz úgy 100 méterre a thököly úttól szuterénben van lent nagyon hangulatos.
56osok teréről úgy jutsz el oda, hogy felszállsz a 30as (vagy 30A) buszra (ott áll meg, ahol a trolik a keleti felé, tehát át kell majd menni a dózsa györgy út másik oldalára) és a thököly megállónál kell szállni (3 megálló kb.)
remélem érthető:D
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó hely, nagyon hangulatos.
5/6 anonim válasza:
Kertem, Dürer-kert, Damjanich utcai kocsmák. Ha ezek neked drágák, akkor egy picit gyalogoltok, vagy földalatti, és a Király és az Izabella sarkán a Club söröző, ott 280 egy korsó sör. A Keleti is közel van, a Capitolban 205 Ft a korsó.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a használható válaszokat!
2010. szept. 7. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!