13/20 anonim válasza:
8-as, tehát fogok egy poharat, beleolvasztom a vajat úgy, hogy ne legyen benne levegő, majd ezt egy másik pohárba borítom fejjel lefelé, olyanba ami értelemszerűen nagyobb az előzőnél és víz van benne?
14/20 anonim válasza:
Látom lyukak is vannak az oldalán, hogy belül is körbefolyja, de ha beleolvasztom a vajat akkor ez nem lényeg. Az a széles talpa csak azért van, hogy megfordításkor ne folyjon szét a víz.
15/20 anonim válasza:
Imádom és szerencsére itt ahol élek (Írország) olcsó és fantasztikus minőségű a marhahús és tejtermékek, köztük a vaj is. Az elmúlt 10 évben csak egyszer használtam margarint, azt is csak azért, mert vegánok jöttek vendégségbe és valamivel helyettesítenem kellett a vajat.
16/20 anonim válasza:
Nagyon szeretem az igazi vajat. A margarint viszont utálom. Nagyon sok, vajnak árult termék szerintem margarinnal van felcsapva, mert érzem rajta a margarin ízt azokat kerülöm.
Ezt a Lurpak hisztit meg egyszerűen nem értem, semmivel sem jobb mint az olcsó magyar vaj...sőt
18/20 anonim válasza:
Huhh... ha a vajat emlegetik mindig az "Utolsó tangó Párizsban" jut eszembe.
20/20 anonim válasza:
Imádom.
Ám szerintem sokan nincsenek tisztában azzal, mi is az az igazi vaj.
+nem olcsó a rendes és minőségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!