A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
68 szavazat
1/20 anonim válasza:
Nagyon. Az igazo vajat, de a margarint utálom. Sutemenyekben is.
2/20 anonim válasza:
Nagyon. Margarint nem is eszem. Ha sütni kell, az alá is sokszor teszek vajat, pl. a natúr csirkemell-csíkok nekem úgy a legfinomabbak.
3/20 anonim válasza:
Igen, nagyon, de mivel tejérzékeny vagyok, így nem ehetem,úgyhogy marad a margarin
4/20 anonim válasza:
Igen. Csak feltalálhatnák a hidegen kenhetőt.
6/20 anonim válasza:
Lurpak, az kenhető hidegen mivel van benne növényi olaj is
8/20 anonim válasza:
Ami kenhető, abban már margarin alapanyag vagy keverék is van.
Van egy szuper magyar találmány. Egy kerámia köcsög. A fedelében van egy henger amely belemegy a tartályba. A tartályba vizet kell tölteni. A hengerbe a vajat kened bele. Amikor a fedelet rateszed a tartályra a henger belecsuszik a vajba ezáltal a víz hermetikusan lezarja, nem tud megromlani a vaj es kint lehet tartani,nem kell hűtőben tárolni. Évekig hasznaltam,sajnos letört es azóta nem szeteztem be másikat. Keramiabol készül, de most hogy eszembe jutott, mar megis keresem és veszek, ha kapható.
9/20 anonim válasza:
Így néz ki : [link]
Es csak azt felejtettem el leiirni, hogy mindig kenhető marad a vaj benne. Egy csoda!
10/20 anonim válasza:
Imádom, a sütikbe is isteniii. :D meg a kalács megkenve vajjal-mézzel, na az isteniii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!