Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lidlben kaphato frissen...

Lidlben kaphato frissen sutott bejglit jovohet hetfon meg korai megvenni 24-25-26.ara?

Figyelt kérdés

ugye ez nem az a tipikus cukrászdai bejgli ami elall sokaig szerintem vagy nemtudom ..szerintetek ugyanugy tartos? csak félek hogy elfog fogyni ha nem veszem meg idoben

ha hétfőn megveszem eheto lesz 24-25- 26-án?

2021. dec. 14. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Le szoktam fagyasztani és amikor kell kiveszem.
2021. dec. 14. 14:55
 2/5 A kérdező kommentje:
hat, en nem szeretnem ezt a modszert, de koszonom:)
2021. dec. 14. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sima hűtőben is eláll egy-két hétig. Én a spájzban tartom, ahol olyan 16-18 fok lehet, de egy hét alatt még ott sem romlott meg. Van benne tartósítószer, szóval nem kell lefagyasztani ilyen rövid időre. De ez nem a 370 forintos bejgli, amit most csütörtöktől (16-ától) hirdetnek? Mert az jövő hétfőre már lehet, hogy el fog fogyni ennyiért...
2021. dec. 15. 01:55
 4/5 A kérdező kommentje:
de az:) de az eltarolasat Te erre irtad?:)
2021. dec. 16. 06:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre, igen. Én voltam csütörtökön késő délelőtt, és a mákosnak kint se volt a címkéje, gesztenyés több is volt, a diós polca meg üres volt. Aztán két polccal lejjebb megláttam egy kettétört dióst. Megvettem :) + egy gesztenyést is, bár a mákos és a diós jobb. Aztán délután visszamentem, volt 3-4 darab, előttem pakolt el 2-3-at egy nőci, egy mákos maradt (a címkéje továbbra se volt kint). Holnap megnézem újra, hátha horogra akad valami. :)
2021. dec. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!