Az baj hogyha nem vagyok éhes?
Evéssel jön meg az étvágy
Szerintem ha elkezdesz enni rájössz hogy milyen éhes vagy
Éhséget meg talán azért nem érzel mert beteg vagy, vagy a lelki állapotod miatt nem kívánod az ételt. De ettől függetlenül te is tudod hogy enned kell
Össze szűkült a gyomrod... legalábbis nagyanyám biztos ezt mondaná! :D)))
Annyit tudok biztosan, hogy ha megéheznél, ne verj be egyszerre 3 adag köröm pörköltöt pásztortarhonyával, mert megmeredsz akár egy múmia.
Erre találták ki az előételeket. Hogy előkészítse a gyomrot a főétel befogadására. Általában manapság ennek nincs nagy szerepe (biológiailag)
de te most kivételt képezel.
Szóval először csak egy negyed adag valamit egyél, esetleg még egy 10 perc múlva 2 deci levest, és csak utána vagy 20 perc múlva egyél értelmes adag kaját, de azt is csak lassan, és csak addig amíg jól esik!
2-es vagyok, egyébként nem föltétlenül baj, ha nem vagy éhes!
Az étel megvonásra a szervezet elég összetett módon bír reagálni, úgyhogy ennyiből nem jelenthető ki, hogy biztos valami baj van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!