Hogy tudnám megoldani, hogy ne egyek fél 7-től 3-ig?
🤦♀️
Visszakérdezel, hogy de, eszek, és? Te nem szoktál?
Ennyi.
Az igazi barátoknak meg lehet mondani hoy neked mi a jó és ahhoz tartják magukat. Tehát egyszer mikor ilyen a helyzet mondd meg hogy ez mindig zavar és ne mondjanak megjegyzéseket arra hogy miket eszel, bármi másról lehet beszélni. Ha akarod, elmondhatod bovebben, hogy az neked csak rosszabb, mert olyan mintha számon kérnének. Hidd el hogy nem fognak több megjegyzést tenni
Tudkm hogy nem totál ugyanaz, de hasonló. Amikor elkezdtem diétázni akkor a egy idő után hasonló számonkérések voltak, pl tudtam hogy megeszem egy turorudit mert aznapra belefért de rögtön kaptam a megjegyzéseket. Szépen elmondtam hogy majd én eldöntöm mit eszem és higyjék el hogy figyelek magamra, gobdoskodom magamrol. És többet tényleg nem szekáltak.
Kommunikáció nélkül sajnos annyi lesh a vége hogy magadat korlátozod és ártasz magadnak (pl máshol enni, jem enni stb)
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!