Speedaxe kérdése:
Miért 4 ágú egy villa?
Figyelt kérdés
Lehetne 5 vagy akár 6, mégis 4 ágból áll ki egy hétköznapi villa. 3 ágúról is hallottam.2021. nov. 29. 16:17
1/9 anonim válasza:
A villa eredetije két ágú. Könnyű belátni, hogy ez a minimum szám. Nagy, egyben sült húsok felvágásánál ma is ilyen villákat használnak, a hús lefogására tökéletes.
Több ágra akkor van szükséged, ha az étel szádba történő kanalazására is akarod használni, nem csak a felvágandó hús lefogására.
A négy ág egyszerűen csak a praktikus arany középút, ahol se nem túl széles, se nem túl vékony a villa feje és vagy ágai. Ha több lenne, akkor vagy az ágai lennénk túl vékonyak, vagy a villa feje túl széles.
2/9 anonim válasza:
azért mert a 3 ágú szigony, és azzal a tengereket uraljuk :)
4/9 anonim válasza:
Én vettem egyszer spagetti evőeszközt, egy kerek kanál és egy 3 ágú villa volt benne. Jól lehet vele felcsavarni a tésztát, keskenyebb, mint a szokásos villák.
7/9 anonim válasza:
Nekünk van itthon háromágú (nem sütis, hanem rendes méretű), az is működik :).
8/9 anonim válasza:
#7 Hogy tud egy villa nem működni?
9/9 NTBS válasza:
Praktikusabb így. Nem túl nagy és nem túl kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!