Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van esélye annak, hogy a...

Van esélye annak, hogy a laborban tenyésztett "hús" elterjed majd?

Figyelt kérdés
Az etikai oldalról nézve pártolom a laborhúst, de kíváncsi vagyok, hogy válhat-e annyira gazdaságossá az előállítása, hogy felvegye a versenyt a vágóállatok tenyésztésével.
2021. nov. 27. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi penzt beleolnek, biztos lehetsz benne hogy par even belul lesz laborhus-pogacsas Big Mac es Whopper is.
2021. nov. 27. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Én is azt gondolom, hogy ez csak (gyors)éttermi célra lesz kifizetődő.
2021. nov. 27. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 az elejen lehet, de minel tovabb fejlesztik, annal inkabb nem fogod eszrevenni hogy az etteremben mit kapsz a panir alatt.
2021. nov. 27. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
Szerinted gyors szót miért tettem zárójelbe? Pont azért nem csak arra gondoltam. Persze lehet hogy inkább a ferde, függőleges vonalat kellet volna használnom. Pl. Étterem/gyorsétterem.
2021. nov. 27. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!