Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gumikesztyűben főzni?

Gumikesztyűben főzni?

Figyelt kérdés

Annyira undorodom a nyers hústól, tele van mindenféle baktériummal, ami bemegy a köröm alá.. Szóval nyers hús után fertőtlenítő szappannal mosok kezét, de így is rossz érzésem van miatta..

Arra gondoltam, gumikesztyűben fogok ezentúl nyers hússal dolgozni.

Van itt valaki, akinek ugyanez volt a gondja? Bevált a kesztyű?

2021. nov. 7. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is mindig gumikesztyűben vagy nylon kesztyűben főzök. A nylont nem szeretem annyira, mert könnyen szakad. Én főleg a hagymaszag miatt főzök így, nem bírom, ha olyan szagú a kezem. Sikálhatom utána akármivel, nem jön le róla. A covid óta sajnos nagyon felnyomták az árát. 😒 Valaki nem tud valahol olcsón?
2022. júl. 27. 10:28
 12/12 Med_fet_ati ***** válasza:
51%

Ne gumkesztyűt, hanem mitril/Nytril (melyik gyártó hogy jelöli..) vegyél, az élelmíszerbarát. A jobb kesztyűkön szokott is lenni egy kis ételes ikon, azt figyeld...

Egyébéként én imádnám nézni, ahogy csinálod ;) :*

2023. márc. 14. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!