Gumikesztyűben főzni?
Annyira undorodom a nyers hústól, tele van mindenféle baktériummal, ami bemegy a köröm alá.. Szóval nyers hús után fertőtlenítő szappannal mosok kezét, de így is rossz érzésem van miatta..
Arra gondoltam, gumikesztyűben fogok ezentúl nyers hússal dolgozni.
Van itt valaki, akinek ugyanez volt a gondja? Bevált a kesztyű?
Nyald meg a gumikesztyut aztan akkor meglatod, hogy lesz-e kedved fogdosni vele a kajat :D
Nem tudom, hogy fozeshez lehet-e kapni megfelelot, de a hagyomanyos szerintem nem lesz jo.
Jaj. :)
Mosd meg elotte a hust, ha ennyire felsz a baciktol. Talan a nejlon anyagu kesztyu kenyelmesebb ehhez.
Nincs semmiféle baktérium ott, ami "bemegy a köröm alá".
Ez csak sima undor. Nyugodtan vegyél fel akkor egy kesztyűt. Elhiheted, hogy senkit nem érdekel ez itt, hogy te mibe kezeled a húst.
A hivatalos szakácsok a legtöbb helyen (nem a sarki kifözdéröl van szó, hanem minöségi étteremröl) kesztyüben készítik az ételeket, föleg a higiénia miatt.
Vegyél pudermentes egyszer használatos gumikesztyüt (DM-ben vagy hasonlóhelyen 100-as csomagban kapható), ha felhúztad, elöször moss benne kezet rendesen szappannal, akkor a kesztyü szaga elmúlik, meg eleve így higiénikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!