Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gumikesztyűben főzni?

Gumikesztyűben főzni?

Figyelt kérdés

Annyira undorodom a nyers hústól, tele van mindenféle baktériummal, ami bemegy a köröm alá.. Szóval nyers hús után fertőtlenítő szappannal mosok kezét, de így is rossz érzésem van miatta..

Arra gondoltam, gumikesztyűben fogok ezentúl nyers hússal dolgozni.

Van itt valaki, akinek ugyanez volt a gondja? Bevált a kesztyű?

2021. nov. 7. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Nyald meg a gumikesztyut aztan akkor meglatod, hogy lesz-e kedved fogdosni vele a kajat :D

Nem tudom, hogy fozeshez lehet-e kapni megfelelot, de a hagyomanyos szerintem nem lesz jo.

2021. nov. 7. 12:42
 2/12 anonim válasza:
37%
Ennyi erővel ne nyúlj semmihez, mert mindenen van baktérium.
2021. nov. 7. 12:43
 3/12 anonim válasza:
40%
Te is egy baktérium halmaz vagy, csak a beleidbe több 100 millió van.
2021. nov. 7. 12:45
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Létezik gumikesztyű szakácsoknak.

[link]

5/12 anonim ***** válasza:
79%
Fólia kesztyűt vegyél (nem tudom mi a hivatalos neve), amit a tálalósok/szakácsok/vendéglátósok használnak. Olcsóbb is, nincs szaga. Felesleges ehhez púderes latex kesztyű. Viszont qva kellemetlen benne dolgozni.
 6/12 anonim válasza:
23%

Jaj. :)

Mosd meg elotte a hust, ha ennyire felsz a baciktol. Talan a nejlon anyagu kesztyu kenyelmesebb ehhez.

2021. nov. 7. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nincs semmiféle baktérium ott, ami "bemegy a köröm alá".

Ez csak sima undor. Nyugodtan vegyél fel akkor egy kesztyűt. Elhiheted, hogy senkit nem érdekel ez itt, hogy te mibe kezeled a húst.

2021. nov. 7. 13:10
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

A hivatalos szakácsok a legtöbb helyen (nem a sarki kifözdéröl van szó, hanem minöségi étteremröl) kesztyüben készítik az ételeket, föleg a higiénia miatt.

Vegyél pudermentes egyszer használatos gumikesztyüt (DM-ben vagy hasonlóhelyen 100-as csomagban kapható), ha felhúztad, elöször moss benne kezet rendesen szappannal, akkor a kesztyü szaga elmúlik, meg eleve így higiénikus.

2021. nov. 7. 16:28
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Nylon kesztyű, de egyébként kesztyűben is ugyanúgy fogod érezni az állagát. Ne legyél finnyás, ez a legegyszerűbb megoldás. Én is undorodtam tőle régen, de hozzászoktam. 28/F
2021. nov. 8. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha úgy jobban esik csináld úgy
2021. nov. 10. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!