Hogy a gyerek a 2/3át belemunkálja a sezlony kárpitjába, 1/3át pedig az arca mögé.
De legalább csendben van😉👍🏻
Sütés nélküli túrótortához használom, ahol jól jön a homogén állag. Még ahhoz tudom elképzelni, hogy kenyérre sokkal könnyebb kenni, mint a darabosakat. Persze végtelen felhasználási lehetőség áll rendelkezésre, ha valaki bírja ezt az állagot. Lekvár, tört gyümölcs hozzáadásával instant házi gyümölcsös krémtúrót kapsz.
De általában sem szeretem a nagyon rögös (és sokszor száraz) túrókat. Más ételekhez a kisebb darabos túrót veszem.
Az a “funkciója”, hogy krém, tehát kenhető, tölteléknek us jó. Különféleképpen ízesíthető.
Amikor a nagymamám a túrós palacsintát készítette, akkor a túróba mazsolát, vaníliát kis cukrot tett, és kis tejföllel habos krémesre keverte. Tehát házilag ez már létezett. Ezt vette át az ipar, és különféleképpen ízesítette szintén mazsolával, vaníliával, klf. gyümölcsdarabkákkal, vagy lekvárokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!