Szeirntetek a Hell kávéi vagy a mizo kávéi a jobbak?
Figyelt kérdés
Vgy melyiket vennétek innátok szívesebben illetve melyik a hatásosabb?2021. okt. 20. 19:36
1/5 anonim válasza:
Mindkettőben grammra ugyanannyi a koffein, elvégre jogszabályban szabályozott, így ugyanannyira "hatásosak".
Azért az idézőjel, mert a rágózás vagy egy alma elfogyasztása bizonyítottan jobban élénkít, mint egy energiaital.
Szerintem mindkettő nagyon finom. Ha nem lenne az, senki se venné, hiszen cukros, egészségkárosító vacak, ráadásul drága is.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Mizo jobban ízlik, ha már kávé. A Hell Energy coffee 2 fajtáját kóstoltam, egyik sem ízlett, és nem is pörgetett fel.
4/5 anonim válasza:
Nekem pont a Hell. személyszerint nekem a mizo egyáltalán nem ízlik
5/5 anonim válasza:
Majdnem mindet végig kóstoltam, nem sok különbség van köztük, de mindegyiket imádom. Kókuszos a favorit, aztán Sós karamell, Cappucinno, Double Espresso :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!