Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik tea egészséges?szálas...

Melyik tea egészséges?szálas teák inkább?

Figyelt kérdés
ezeket gyerekek is ihatják? tudtok ajánlani online teaboltot?
2021. okt. 7. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

[link]

[link]

Ezeken a helyeken nagyon finom, jó minőségű teákat lehet kapni. Kisebb gyereknek inkább a gyümölcstea ajánlott, ha nagyobb, akkor nyugodtan ihat feketeteát, zöldteát, fehérteát is. A roiboos is kifejezetten egészséges.

2021. okt. 7. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

Vannak konkrétan gyerekteák, szálasban és filteresben is.

Én gyerekben, felnőttben is csak a szálast szeretem, a filteres nekem söprögetett maradék, amivel még valami anyag(filter) is beleázik a teába.

2021. okt. 7. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:
és hogyan készítitek el? leszűritek vagy teatojásban? teatojásra azt olvastam, hogy nem jó abban beleáztatni
2021. okt. 8. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Vízforralóban melegítem fel a vizet, a forró, de nem lobogó vizet töltöm a bögrékbe, amikben 1-1 teatojás van. Az is előnye a szálas teának, hogy szabályozhatod a mennyiséget. Csinálhatsz erősebb vagy gyengébb teát attól függően, mennyi tealevelet teszel bele.
2021. okt. 8. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!