Csak szerintem undorito a lidl-s csirkecomb?
Figyelt kérdés
Allandoan tele van tollal.. Számomra visszataszító.. Másodszor vettem de a mai brutal tollas volt. Finnyás vagyok igen az ilyenre..
Ha már elore csomagolt húst veszek 1000 x ftert akkor elvarnam, hogy ne nekem kelljen mar toklasznom.. Más is tapasztalta már?
2021. okt. 6. 16:52
1/7 anonim válasza:
vannak emberek akik számára igen, vannak akik számára nem. Tehát, hogy a kérdésedre válaszoljak: nem csak szerinted undorító a lidl-s csirkecomb.
3/7 anonim válasza:
Akárhol veszed, mindig kell után tisztítani.
4/7 anonim válasza:
Ne vedd meg ha undi ... keress olyat ami 'hivogato' :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem is az. Ha olyat veszek valahol akkor többet tuti nem veszek azon a helyen. Nézd meg jól mielőtt megveszed.
6/7 anonim válasza:
Mi baj van a tollal? Egyél akkor vegán tofut, abban nincs toll 🤦♂️
7/7 anonim válasza:
A toll még hagyján, de mi van a lidl-s zúzával amibe a szalmadarabok voltak belecsomagolva, amin talán az állaton üldögéltek még nemrég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!