A lángos nyári vagy őszi kaja?
Figyelt kérdés
Vita alakult ki a párommal erről.2021. okt. 3. 15:30
1/20 anonim válasza:
Nekem nyári, leginkább balatoni kaja :D
2/20 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nyari, plane strandolos kaja.
Mint a fottkukorica 😀
3/20 anonim válasza:
Leginkább nyári, de egész évben finom. ☺️
4/20 anonim válasza:
Sokaknak strandja. Én el nem bírnám képzelni, hogy kánikulában azt egyem, de ez minden nehéz kajára igaz.
5/20 anonim válasza:
Kifejezetten őszi.
Sokan eszik nyáron a strandon, de szerintem egy hidegebb, hűvösebb őszi időben sokkal jobban esik egy forró tea társaságában, mint nyáron a kánikulában.
6/20 anonim válasza:
Csak nyáron szoktam enni.
Amúgy nem nehéz kaja, a balatonparti méretűekből simán be lehet verni vagy 3-at.
7/20 anonim válasza:
Szerintem nyári. De én egész évben sütöm, finom. 😁❤️
8/20 anonim válasza:
Ha a piacon járok mindig eszek egyet, évszaktól függetlenül. Na most megkívántam, holnap be is dagasztok egy zacskósat!
9/20 anonim válasza:
Számunkra is egyértelműen nyári, leginkább vízparti (de nem kötődik annyira egyértelműen a strandoláshoz). Amúgy szerintem sem nehéz, igaz, mi fejenként csak egy felet szoktunk enni, és csak tejfölt kérünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!