Van olyan étel amitől ösztönösen undorodsz, de nem
tudod miért?
Figyelt kérdés
Nekem van, kettő is.
Gomba és hal, illetve minden, ami a víz alól származik. Amióta az eszemet tudom, undorodom tőlük, sosem ettem meg, már gyerekként sem. Nincsenek rossz tapasztalataim vele, a családomból mindenki szereti, én nem. A gombával már többször próbálkoztam, de az elfogyasztása után rám tör a hányinger. A halat nem is bírom megenni. Néha mondják, hogy még biztosan nem ettem jól elkészített halakat. Nos, időnként megfordulunk Michelin - csillagos étteremben, a feleségem gyakran eszik ott halféléket, de nekem ott is kifordul a gyomrom tőle. Szóval, felőlem bárki elkészítheti bárhogy, ösztönösen rosszul vagyok tőle. De vajon miért?
Nektek is vannak olyan ételek, amitől rosszul vagytok?
Nekem nagyon sok ilyen van, de pl. állag is: ami nyálkás, pépes, attól elkezdek öklendezni. Még a banántól is, ha már elkedztem rágni (pedig azt szeretem).
2021. szept. 22. 13:21
4/27 anonim válasza:
Tenger gyumolcsei!!! Nekem ezek a tengeri herkentyuk valojaban vizi bogarak, izeltlabu ocsmanysagok ... a polip egyenesen undorito azokkal a korongokkal :)))
2021. szept. 22. 13:26
5/27 anonim válasza:
Nekem a pacal, halak és mindenféle vízi lények meg a datolya.
2021. szept. 22. 13:31
6/27 anonim válasza:
Sárgadinnye és bármilyen sárgadinnye ízesítésű dolog. Ha messziről megérzem az illatát, azonnal hányingerem lesz tőle. Amióta emlékszem ez a helyzet, fogalmam sincs miért alakulhatott ki, ami érdekes, mert alapvetően az a fajta ember vagyok aki mindent megkóstol és semmitől se undorodik :D
2021. szept. 22. 13:33
7/27 anonim válasza:
Kocsonya
2021. szept. 22. 13:38
8/27 anonim válasza:
Belsőségek és a darált hús bármilyen formában
2021. szept. 22. 13:42
9/27 anonim válasza:
6
Nekem is a sárgadinnye,minden gyümölcsöt szeretek,kivéve ezt.
2021. szept. 22. 13:46
10/27 anonim válasza:
Nagyon sokáig így voltam a nyers paradicsommal.
Ma sem rajongok érte, de most már, ha belekerül 2-3 karika egy szendvicsbe, akkor nem halászom ki belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!